بازدید تخصصی از خط تولید شرکت هیدرو فرکو

بازدید تخصصی – آموزشی دانشجویان رشته آسانسور از خط تولید شرکت تولید جک و نیرومحرکه هیدروفرکو توسط مدرس محترم آقای مهندس دشتی در روز چهارشنبه ۱۵ آذر ماه از ساعت ۹.۳۰ لغایت ۱۳ در شهرک صنعتی پرند انجام پذیرفت.

این بازدید آموزشی در راستای آشنایی دانشجویان با فرآیند های طراحی و تولید جکهای هیدرولیک آسانسور و در قالب ارتباط دانشگاه با صنعت برنامه ریزی شد .

شرکت هیدرو فرکو به عنوان مجموعه ای پیشرو در کیفیت و نوآوری در تولید جک ها و سیستم نیرو محرکه آسانسور های هیدرولیک در ایران به شمار می آید . و بازدید دانشجویان از این مجموعه فرصتی بی نظیر برای آشنایی با فرآیند طراحی و تولید آسانسور های هیدرولیک به شمار می آید . این مجموعه همواره پیشتیبان دانشگاه ها و مراکز آموزشی صنعت آسانسور بوده و این مرکز نیز از این حمایت ها بهره برده است .

اطلاعات بیشتر را در سایت این شرکت مشاهده نمایید