اولین دوره تربیت ارزیابان صلاحیت حرفه ای صنعت آسانسور

در پی تصویب شناسنامه شغل نصاب مکانیکال آسانسور در مورخ ۲۴/۵/۱۴۰۲ در شورای صلاحیت حرفه ای دانشگاه جامع علمی کاربردی ، نخستین دوره تربیت ارزیاب صلاحیت حرفه ای ویژه صنعت آسانسور و صنعت خودرو در واحد استانی تهران شرق و با همکاری اتحادیه آسانسور و پله برقی  ، مرکز علمی کاربردی آسانسور سازی دماوند و مرکز علمی کاربردی آذین خودرو برگزار گردید .

در نخستین روز دوره با سخنرانی آقای دکتر معصومیان مدیر کل محترم دفتر صلاحیت حرفه ای دانشگاه در خصوص ماهیت نظام صلاحیت حرفه ای و در ادامه آقای دکتر روزبه میرعبداله یانی از مرکز علمی کاربردی آسانسور سازی دماوند به تشریح فعالیت های کمیته نظارت و ارزشیابی صلاحیت های حرفه ای دانشگاه و نقش مهم آن در تضمین کیفیت منابع انسانی شاغل در صنعت و رشد و ارتقاء نظام آموزش مهارتی پرداخت . این دوره در دو روز ۱۶ و ۱۷ مهر ماه برگزار می گردد.