شروع کلاس های دانشجویان مهر ۱۴۰۳

با عنایت به شروع کلاس ها در نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۴ ، از ابتدای مهر ماه و تاخیر در گزینش و اعلام نتایج داوطلبان پذیرش مهر ۱۴۰۳ توسط سازمان ملی سنجش ، شورای آموزشی مرکز مصوب نمود :

۱- داوطلبان پذیرشی که ثبت نام سنجش ایشان” توسط مرکز” انجام شده است می بایست از ابتدای مهر در کلاس ها به صورت مشروط شرکت نمایند

۲- این داوطلبان در روز های ۴ – ۵ -۸ -۱۱ -۱۲ مهر ماه (بین کلاس ها) با در دست داشتن مدارک لازم برای تکمیل پرونده به امور مالی مرکز (آقای فروزنده مراجعه نمایند )

۳- کلیه مراحل بررسی مدارک ، استعلامات ، درخواست معافیت تحصیلی طبق روال انجام خواهد شد .

۴- داوطلبان ملزم به پرداخت شهریه سهم مرکز طبق درخت رشته ترم اول هستند . بدیهی است پس از اعلام نتایج و صدور شماره دانشجویی ، دانشجویان می بایست با مراجعه به سایت هم آوا الباقی بدهی خود و حق نظارت را  متناسب با واحد های اخذ شده پرداخت نمایند .

مدارک مورد نیاز :

۱- اصل دیپلم / گواهی موقت دیپلم / فرم تاییدیه معدل  (برای داوطلبان کاردانی )

۲- اصل دانشنامه / گواهی موقت / فرم تاییدیه معدل کاردانی (برای داوطلبان کارشناسی )

۳- اصل شناسنامه

۴- اصل کارت ملی هوشمند / رسید پستی درخواست صدور

۵- اصل کارت پایان خدمت / معافیت هوشمند / رسید درخواست تعویض

۶- ۶ قطعه عکس پرسنلی ۳*۴ یک جور / جدید / پشت زمینه سفید

۷- کارت بانکی دارای رمز اینترنتی عضو شبکه شتاب برای پرداخت شهریه (کاردانی آسانسور ۴.۵ م  / کاردانی مکانیک خودرو ۴.۷ م  کاردانی کسب و کار  ۳.۴ م  کارشناسی آسانسور و HSE  مبلغ تقریبی ۴.۵ م )

۸- پرداخت الباقی هزینه پیش ثبت نام تا سقف تعیین شده

۹- تکمیل کاربرگ های ثبت نام