×

پذیرش دانشجو

روش پذیرش دانشجو

پذیرش دانشجو در این دانشگاه در هر یک از کدرشته محل های تحصیلی براساس معدل کل مندرج در گواهینامه داوطلب، نوع مدرک (مرتبط یا غیرمرتبط) و سهمیه های آزاد، شاغل، رزمندگان و ایثارگران و بومی و با توجه به شرایط عمومی پذیرش مندرج در این دفترچه سازمان سنجش آموزش کشور به تشخیص مراجع ذیصلاح صورت میگیرد.

داوطلبان سهمیه آزاد که مدرک دیپلم /کاردانی آنان مرتبط باشد در اولویت پذیرش آن رشته قرار میگیرند و ظرفیت باقیمانده در هر کدرشته محل، به داوطلبان سهمیه آزاد با مدارک دیپلم /کاردانی غیرمرتبط اختصاص مییابد. لذا پیشنهاد میشود داوطلبان نسبت به انتخاب کدرشتهمحلهای مرتبط با رشته تحصیلی مقطع قبلی خود اقدام کنند.

داوطلبان سهمیه شاغل صرفاً در یک زیرگروه آموزشی در رشته مرتبط با شغل آنان پذیرش خواهند شد. بدیهی است برای هر یک از موارد فوق ارایه مستندات مربوط در زمان ثبت نام توسط دانشجو به مرکز آموزشی ضروری است.

 ثبت نام در دانشگاه

دانشگاه جامع علمی کاربردی در طول سال دو پذیرش (مهر و بهمن) دارد . با توجه به آنکه زمان دقیق ثبت نام در سایت سازمان سنجش مشخص نیست ، مرکز برای رفاه حال داوطلبان اقدام به پیش ثبت نام داوطلبان نموده و قبل از شروع ثبت نام سنجش جلسه مشاوره و ثبت نام برگزار می نماید . لذا در صورتیکه علاقمند هستید از خدمات مشاوره تحصیلی و ثبت نام در سایت سنجش استفاده نمایید لازم است فرم الکترونیکی زیر را تکمیل نمایید تا در اولین پذیرش ثبت نام شما انجام شود .

مدارک مورد نیاز برای تکمیل فرم 

۱-۱- اصل دانشنامه کاردانی ناپیوسته و یا کارشناسی پیوسته  (برای داوطلبان کارشناسی و کارشناسی مجدد  )

۲-۱- اصل دیپلم ( برای داوطلبان کاردانی ) 

تبصره ۱- در صورتیکه بیش از ۶ ماه از فراغت از تحصیلی شما نگذشته است گواهی موقت نیز قابل قبول است . 

تبصره ۲- اگر هنوز در مقطع قبلی فارغ التحصیل نشده اید و می دانید که تا یکی از دو تاریخ ۳۱ شهریور ماه و یا ۳۰ بهمن ماه فارغ التحصیل خواهید شد ، لازم است بجای مدرک تحصیلی کاربرگ ۱۰۲ و یا ۱۰۳ را تکمیل و به محل تحصیل قبلی خود مراجعه نمایید تا تایید و مهر و امضا شود . 

۳-۱- تاییدیه تحصیلی ( کد پی گیری تاییدیه تحصیلی ) برای درخواست تاییدیه تحصیلی به یکی از دو روس زیر عمل نمایید :

۲- اصل  شناسنامه

تبصره – اگر شناسنامه شما در حال تعویض است رسید ثبت احوال موقتا ارائه گردد. 

۳- اصل   کارت ملی

تبصره – اگر کارت ملی شما در حال صدور است از رسید ثبت احوال موقتا استفاده نمایید . 

۴- اصل کارت پایان خدمت / معافیت  برای مشمولین  (فقط کارت هوشمند قبل قبول است )

تبصره – چنانچه بیش از ۱۲ ماه از فراغت از تحصیل شما در مقطع قبلی نگذشته است می توانید از معافیت تحصیلی استفاده نمایید . (برای اطمینان شرایط خود را از دفاتر پلیس +۱۰ استعلام کنید )

۵- ۶ قطعه  عکس ۳*۴ پرسنلی رنگی (پشت زمینه سفید با رعایت شئونات دانشجویی – این عکس مدرک شما خواهد بود )

۶-  فیش واریزی تشکیل پرونده

۷- لیست رشته های مورد علاقه 

۸- شماره تلفن همراه به نام شخص دانشجو 

۹- آدرس پستی و کد پستی 

پس از فراهم نمودن مدارک فوق ، کلیه مدارک خود را اسکن کنید (فرمت JPEG  با رزولوشن ۲۵۰Kb , و ابعاد عکس حداقل ۳۰۰*۳۰۰)

روی دکمه   کلیک و اطلاعات فرم مشخصات داوطلب را به صورت کامل و دقیق تکمیل نمایید . 

پس از تکمیل فرم ، همکاران ما با شما تماس گرفته و لازم است اصل کلیه مدارک فوق را به دانشگاه بیاورید تا کپی برابر اصل شود و پرونده فیزیکی شما ایجاد گردد. 

توجه : فقط اصل دانشنامه / دیپلم شما تا پایان مدت تحصیل نزد دانشگاه باقی خواهد ماند . 

شرایط عمومی و اختصاصی  پذیرش داوطلبان – سازمان سنجش آموزش کشور

شرایط عمومی پذیرش:

۱-۱ (اعتقاد به اسلام و یا یکی از ادیان تصریح شده در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران.

۱-۲ (ملتزم به احکام عملی اسلام (انجام دادن واجبات و پرهیز کردن از محرمات).

تبصره ۱ :ملاک، وضعیت کنونی داوطلب در هنگام ثبت نام است.

تبصره ۲ :اقلیتهای دینی (ادیان رسمی) مندرج در قانون اساسی، از این شرط مستثنی هستند (به شرط عدم تجاهر به نقض احکام اسلامی).

۱-۳ (عدم احراز عناد (نه اعتراض) نسبت به نظام جمهوری اسلامی ایران.

تبصره: در صورتی که داوطلب در گذشته با نظام جمهوری اسلامی عناد داشته است، باید تغییر نظر او احراز شود.

۱-۴ (نداشتن سابقه عضویت در سازمانهای غیر قانونی و فراماسونری و اعقاب آن بر اساس استعلامهای انجام شده.

۱-۵ (عدم اشتهار و یا احراز فساد اخلاقی.

۱-۶(عدم اشتهار به ارتکاب اعمال خلاف شئون شغلی و تحصیلی در طول تحصیل یا زمان اشتغال (در صورت اشتغال قبلی).

۱-۷ (عدم اعتیاد به مواد مخدر.

۲ (شرایط اختصاصی پذیرش:

۲-۱ داشتن مدرک دیپلم برای متقاضیان مقطع کاردانی و داشتن مدرک کاردانی برای متقاضیان ورود به دوره کارشناسی  (اعم از پیوسته/ناپیوسته) دانشگاهها و موسسه های آموزش عالی مورد تایید شورای عالی انقلاب فرهنگی، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و وزارت آموزش و پرورش.

تبصره ۱ :دانشجویان سال آخر دوره کاردانی که حداکثر تا پایان شهریور ماه سالجاری  موفق به اخذ مدرک کاردانی میگردند میتوانند در این پذیرش شرکت کنند و جهت ثبت معدل کل خود لازم است میانگین نمرات واحدهای درسی گذرانده شده تا زمان ثبت نام اینترنتی را در درگاه اطلاعرسانی سازمان سنجش و آموزش کشور وارد کنند. این داوطلبان لازم است کاربرگ شماره ۱۰۳» کاربرگ تایید معدل مندرج در انتهای این دفترچه» را تکمیل و در صورت قبولی به مرکز آموزشی محل قبولی ارایه کنند. تبصره ۲ :براساس بخشنامه شماره ۱۶۸۹۷/۲ مورخ ۲۵/۰۹/۸۶ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، داوطلبانی که بعد از تاریخ ۳۱/۰۶/۸۶ در مقطع کاردانی دانش آموخته شده باشند، صرفاً با معدل کل ۱۲ به بالا مجاز به شرکت در پذیرش مقطع بالاتر میباشند.

تبصره ۳ :به استناد آیین نامه آموزشی دوره های کاردانی و کارشناسی شماره ۲/۲۴۴۷۵۹ مورخ ۲۴/۱۲/۹۳ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دارندگان مدرک کاردانی بین مقطعی قبل از تاریخ ۳۱/۰۶/۸۶ با گذراندن ۶۸ تا ۷۰ واحد درسی صرفنظر از میانگین کل نمرات و دارندگان مدرک بین مقطعی بعد از تاریخ ۳۱/۰۶/۸۶ با گذراندن حداقل ۶۸ واحد درسی و حداقل معدل کل ۱۲ امکان ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ناپیوسته را دارند.

تبصره ۴ :

لازمه شرکت در پذیرش دوره  کاردانی ناپیوسته داشتن مدرک دیپلم متوسطه است .(نیازی به دوره پیش دانشگاهی نیست )

لازمه  شرکت در دوره  کارشناسی ناپیوسته، داشتن مدرک دوره کاردانی (پیوسته و ناپیوسته) است.

براساس مصوبه جلسه ۱۰۲ مورخ ۷/۸/۹۶ دفتر برنامهریزی آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، شرکت دارندگان مدارک تحصیلی کارشناسی پیوسته، کارشناسی ارشد و دکتری در این پذیرش بلامانع است و این دسته از داوطلبان لازم است معدل کل، نام رشته و تاریخ دانش آموختگی مقطع کاردانی و یا در صورت داشتن کارشناسی پیوسته، معدل کل، نام رشته و تاریخ دانش آموختگی مقطع کارشناسی خود را در زمان ثبتنام درج کنند.

تبصره ۵ :بر طبق مفاد نامه شماره ۱۱۴۷۳/۲۱/۲ مورخ ۲۹/۰۱/۹۴ دفتر برنامه ریزی آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، ممنوعیتی برای ادامه تحصیل مجدد دارندگان مدرک کارشناسی ناپیوسته در همان مقطع در رشتهای دیگر وجود ندارد.

تبصره ۶ :شورای گسترش آموزش عالی براساس آیین نامه شرکت دارندگان مدارک معادل و غیررسمی در آزمونهای ورودی مقاطع بالاتر به شماره ۷۷۶۳۳/۲ مورخ ۲۸/۰۵/۹۲ ابلاغ شده توسط معاون محترم آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری موارد زیر را مقرر داشت:

دارندگان مدرک معادل کاردانی مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و مدرک معادل سازمان امور اداری و استخدامی کشور که قبل از تاریخ ابلاغ مصوبه جلسه شماره ۴۳۲ مورخ ۰۳/۰۹/۷۷ شورای عالی انقلاب فرهنگی (مبنی بر ممنوعیت برگزاری دوره های معادل) در دوره های معادل پذیرفته شده اند، به شرط ارائه گواهی قبولی در آزمون جامع دارندگان مدارک معادل، میتوانند در دوره کارشناسی ناپیوسته این دانشگاه شرکت کنند. با توجه به مصوبه ۷۷۱ مورخ ۲۶/۰۸/۹۴ و نامه شماره ۵۷۱۴/۹۹/دش مورخ ۳۰/۰۴/۹۹ شورای عالی انقلاب فرهنگی دارندگان مدارک معادل که طی سالهای ۱۳۷۷ الی ۱۳۸۱ به دوره های مذکور راه یافته اند، حسب مورد میتوانند به شرط ارایه گواهی قبولی آزمون جامع دارندگان مدارک معادل از تسهیلات آیین نامه شرکت دارندگان مدارک معادل و غیر رسمی در آزمون های ورودی مقاطع بالاتر به شماره ۷۷۶۳۳/۲ مورخ ۲۸/۰۵/۱۳۹۲ و با توجه به بند مذکور برای ادامه تحصیل در مقطع بالاتر بهره مند شوند. لازم به ذکر است مدارک داخلی تمامی مراکز و موسسات غیرقابل قبول بوده و مدرک معادل محسوب نمیگردد. مدارک داخلی مراکز و موسساتی مانند دانشگاه امام حسین (ع)، نیروی انتظامی، دانشگاه پلیس، سپاه پاسداران، مالک اشتر، امام علی (ع)، دانشگاه صدا و سیما و ورودیهای بعد از سال ۱۳۷۷ موسسه بانکداری، سازمان مدیریت صنعتی و … غیر قابل قبول بوده و مدرک معادل محسوب نمیشود. بدیهی است عواقب ناشی از عدم توجه به مفاد آیین نامه فوق بر عهده داوطلبان است.

تبصره ۸ :طلاب و فضلای حوزه علمیه که براساس مدرک صادر شده مدیریت حوزه علمیه، دوره سطح یک و دو را گذراندهاند، به ترتیب از تمامی مزایای علمی دانش آموختگان دوره کاردانی و کارشناسی دانشگاه برخوردار خواهند بود.

۲-۲ (برخورداری از توانایی جسمی لازم متناسب با رشته های انتخابی. 

مقررات وظیفه عمومی 

براساس اعلام سازمان وظیفه عمومی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران، داوطلبان مرد لازم است به هنگام پذیرش در دانشگاه (قبولی قطعی و ثبت نام) یکی از شرایط زیر را داشته باشند و وضعیت نظام وظیفه خود را مطابق موارد زیر به طور مشخص در تقاضانامه ثبت نام درج کنند، در غیر اینصورت مجاز به ادامه تحصیل نخواهند بود.

کد ۱ (داشتن کارت پایان خدمت هوشمند.

کد ۲ (داشتن کارت معافیت دایم هوشمند (کفالت، پزشکی، ایثارگران و موارد خاص).

کد ۳ (کارکنان پایور شاغل در نیروهای مسلح با ارایه گواهی اشتغال به خدمت و موافقت سازمان مربوط برای ادامه تحصیل.

کد ۴ (متولدین سال ۱۳۵۴ و قبل از آن، این قبیل مشمولان باید پس از اعلام قبولی و در زمان ثبت نام کارت معافیت دایم هوشمند (معافیت سنی عنایت مقام معظم رهبری) را ارایه کنند.

کد ۵ (مشمولان فارغالتحصیل دوره کاردانی که در سنوات مجاز تحصیلی مدرک خود را اخذ کرده و دارای برگ آماده به خدمت بدون غیبت هستند که زمان پذیرش و ثبت نام آنان در دانشگاه قبل از تاریخ اعزام به خدمت (مندرج در برگ اعزام) باشد.

تبصره: افرادی که تاریخ اعزام به خدمت آنان قبل از اعلام قبولی دانشگاه است، لازم است در تاریخ مقرر (مندرج در برگ اعزام) به خدمت اعزام شوند. بدیهی است در صورت قبولی در دانشگاه و دارا بودن سایر شرایط و ضوابط، جهت ادامه تحصیل از خدمت ترخیص خواهند شد. در غیر این صورت غایب محسوب شده و مجاز به ادامه تحصیل نخواهند بود.

کد ۶ (دانشجویان سال آخر مقطع کاردانی که تا تاریخ  پایان شهریور ماه سالجاری در سنوات مجاز تحصیلی دانش آموخته میشوند.

کد ۷ (دانش آموختگان مقطع کاردانی که در سقف مجاز سنوات تحصیلی، دانش آموخته شده و از تاریخ فراغت از تحصیل تا زمان پذیرش در مقطع کارشناسی ناپیوسته بیش از یک سال سپری نشده باشد. داوطلبانی که مدت تحصیل آنان در مقطع کاردانی بیش از سقف مجاز سنوات تحصیلی (سنوات تحصیلی اولیه + سنوات تحصیلی ارفاقی) به طول انجامیده، مجاز به ادامه تحصیل در مقطع بالاتر نیستند.

کد ۸ (کارکنان متعهد خدمت در سازمانها و یا وزارتخانه ها با رعایت سایر شرایط قانون خدمت وظیفه عمومی و با ارایه گواهی اشتغال به خدمت و موافقت بالاترین مقام اجرایی سازمان مربوط برای ادامه تحصیل.

کد ۹ (طلاب علوم دینی دارنده مدرک کاردانی یا معادل آن که دارای معافیت تحصیلی حوزوی میباشند. در صورتی که مرکز مدیریت حوزه های علمیه یا مرکز مدیریت حوزه علمیه مستقل تایید کنند که طلبه قادر است ضمن اشتغال به تحصیل در حوزه، به موازات آن در دانشگاه نیز تحصیل کند، با همان معافیت تحصیلی حوزه، اشتغال به تحصیل وی در دانشگاه بلامانع است. این گونه دانشجویان برای ثبت نام در هر ترم تحصیلی باید موافقتنامه حوزه علمیه مربوط را ارایه کنند. بدیهی است زمانی که حوزه علمیه معافیت تحصیلی طلبهای را خاتمه یافته اعلام کند، ادامه تحصیل وی در دانشگاه (پس از بررسی و دارابودن سایر شرایط) منوط به اجازه سازمان وظیفه عمومی و سپس صدور معافیت تحصیلی دانشگاهی خواهد بود. در غیر اینصورت مجاز به ادامه تحصیل نخواهد بود.

کد ۱۰ (مشمولان دانشآموخته کاردانی دارای برگه معافیت موقت هوشمند بدون غیبت (پزشکی، کفالت) در مدت اعتبار آن. این دسته از افراد پس از اتمام اعتبار معافیت موقت، بدون معافیت تحصیلی مجاز به ادامه تحصیل نمیباشند. بنابراین بایستی پس از اتمام معافیت موقت از سوی دانشگاه درخواست مجوز ادامه تحصیل به وظیفه عمومی ارایه و صرفاً در صورت رعایت سایر شرایط قانون خدمت وظیفه عمومی مجوز ادامه تحصیل صادر خواهد شد.

کد ۱۱ (سربازان وظیفه فاقد غیبت دارای مدرک کاردانی که در سنوات مجاز تحصیلی دانش آموخته شده اند، با لحاظ سایر شرایط، باید از طریق دفتر پلیس + ۱۰ نسبت به اخذ مجوز لازم اقدام کنند. این دسته از کارکنان پس از اعلام قبولی از سوی دانشگاه، با ارایه گواهی اشتغال به خدمت از یگان مربوط و صدور مجوز تحصیل از سوی وظیفه عمومی (اقدام از دفاتر پلیس + ۱۰ (به شرط این که دانشجوی اخراجی نبوده باشند و یا بیش از یک بار سابقه انصراف از تحصیل دانشگاهی نداشته باشند پس از احراز داشتن شرایط ادامه تحصیل، برای ادامه تحصیل از خدمت ترخیص خواهند شد.

تبصره: سربازان وظیفه ای که خدمت آنان تا تاریخ  پایان شهریور ماه سالجاری به پایان میرسد پس از قبولی، در زمان ثبت نام در دانشگاه لازم است گواهی یا کارت پایان خدمت ارایه کنند.

کد ۱۲(دانشجویان انصرافی از مقطع کارشناسی ناپیوسته که بدون غیبت اند، چنانچه از تاریخ ۲۲/۰۸/۹۰) ابلاغ قانون جدید وظیفه عمومی) الزاماً یکبار انصراف از تحصیل داده و تاریخ انصراف آنها نیز در سنوات اولیه بوده باشد و همچنین از تاریخ انصراف در دانشگاه و رشته قبلی تا زمان پذیرش در دانشگاه و رشته جدید بیش از یکسال سپری نشده باشد. ضمناً دانشجویان انصرافی از مقطع کارشناسی پیوسته که صرفاً در سنوات اولیه تحصیلی (حداکثر طی ۵/۲ سال) مدرک کاردانی اخذ کنند در اینصورت انصراف آنها به منزله فارغ التحصیل کاردانی محسوب شده و به شرط نداشتن غیبت، مجاز به ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ناپیوسته خواهند بود.